Kacsamesék

Mert minden gyermek arról álmodik, hogy ha felnő, napi 12 órában kacsahúst morzsolgathasson...

Friss topikok

  • Sikó kun: Ne lepődj meg ja ezután PETÁ-sok jelennek meg és leöntenek egy vödör piros festék-/vérrel... Szadi... (2011.07.27. 17:42) Kenguruevés Torquayban
  • stark (a fideszre szavaztam 2010ben): @Mester Úr: Nem, az a múlt, már új életet kezdtem... (2011.07.26. 21:07) Justice League 2.0

Linkblog

Archívum

Justice League 2.0

2011.07.06. 18:15 | stark (a fideszre szavaztam 2010ben) | 3 komment

Mi igazából szuperhősök vagyunk. Azt a förmedvényt földi halandó nem éli túl, amit a D.-i smokehouse vezetői a hülyék magabiztosságával munkakörülményeknek neveznek.

Először is ott van Utólag Okos kapitány, akinek az a képessége, hogy utólag mindig kibaszott okos. Ő a feje annak a csapatnak, amely a Lidl számára gyártja a combokat. A csapatban van még Sufni is, aki annyival szuperebb embertársainál, hogy rafináltabban pedofil, mint az átlag.

Történt ugyanis egyszer, hogy éppen a smokehouse felé sétálgattunk, és egy fiatal hölgy lépett elénk az egyik házból, és természetesen azonnal felé néztünk, de legtöbbünk azonnal, már így első ránézésre konstatálta, hogy bizony nagyon illegális lenne akármiféle tevékenység a kis hölggyel. Nem így Sufni, aki azonnal megjegyezte, hogy bejön neki, mire a lány hátranézett, és akkor már neki is leesett, hogy itt bizony egy szokatlanul magas 9-10 éves volt.

Az, hogy Sufni ettől csak jobban beizgult-e, az nem tudjuk, de mi azt gyanítjuk, hogy igen. Terjed továbbá egy történet - na jó, igazából a kapitány terjeszti - hogy hajdanán egyszer leszopatott egy 13 évest de ez valószínűleg egyáltalán nem igaz.
Legalábbis Sufni ezt állítja.
Mondom, rafináltan pedofil a gyerek.

Ott van továbbá még Oposszum, aki bármikor abszolút hitelesen képes halált szimulálni. Ezt be is bizonyította valamelyik héten, amikor egyedül megivott egy üveg whiskey-t aztán úgy kellett felvinni a szobába. Mire hazaértünk a kocsmából, ő addigra már a konyha és a fürdőszoba közötti lépcsőn fekve demonstrálta különleges képességét, méghozzá egy rendkívül hiteles haláljelenettel, és egy minimális tócsa hányás elhelyezésével a feje mellett. Nem bírtuk hárman se felvinni, valamiért mindig valaki megborult, meg elejtettük, de biztos ez is egy furcsa szuperképessége miatt lehet...

Oposszum és Sufni mellett még ott van a Marokkói is. Ő igazából nem rendelkezik semmiféle képességgel, csupán az ő etnikai eredete a legkétesebb, ezért ő lett a csapatban a kisebbségi. Ezért tartjuk.

Említést érdemel még Rettenet Tábornok, aki annyira rettenetesen beteg, hogy az sem tartja vissza, hogy a faszát markolássza egy padon, miközben mellette ülök - erről később - illetve még Divatheteró, akinek - úgy érzem - a neve magáért beszél.

Én vagyok Káosz Professzor, és az a képességem, hogy felügyelet nélkül másodpercek alatt kárt tudok okozni, bárkiben és bármiben. Felügyelettel percek alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kacsamesek.blog.hu/api/trackback/id/tr613045032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sikó kun 2011.07.07. 04:27:24

1; Üzenem mint a "Firefox" teljes programfejlesztő gárdájának, mint a "blog.hu" ugyan ezen csapatának, hogy "fulladjatok bele anyátok hányásába", hogy nem tudtok egy értelmes programot írni!

2; Sufni, most egy pedofil buzi, vagy egy pedofil heteró?

U.I.: 1 pontom kiegészíteném azzal, hogy a "blog.hu" buzi csapata, mert a heteró/hetero szót pirossal húzzák alá...

Sikó kun 2011.07.07. 04:30:37

U.I.2: Te nem a "Humanoid Tájfun" vagy?:D

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.07.26. 21:07:28

@Mester Úr: Nem, az a múlt, már új életet kezdtem...
süti beállítások módosítása